NAPOLI HEMIKSEM

NAPOLI HEMIKSEM

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2204 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Napoli Hemiksem. Meer weten? Ontdek meer

13 mei 2022 om 2:09 Gewoon niet komen opdagen en geld niet terug gekregen. Onbeschoft aan telefoon. Zij zijn een klant kwijt.
11 mei 2022 om 11:22 Levering was super snel! Mijn kapsalon was heeeeel lekker en had zelfs een extra potje saus erbij gekregen, dankjewel!
10 mei 2022 om 20:50 Pizza was goed en vlot geleverd. Maar plots gestopt met gebruik van takeaway stempelkaart. Had een volle kaart gehad ☹️
10 mei 2022 om 12:38 Bezorgman Heel vriendelijk pizza heel lekker
10 mei 2022 om 0:28 Top, pizza was heel lekker, warm, snel en vriendelijk geleverd
8 mei 2022 om 19:23 Bezorger was niet voorzien om correct terug te betalen, ondanks juist bedrag aangeduid. Het lookbrood met feta werd vergeten maar na een kort en vriendelijk telefoontje alsnog aangekregen
8 mei 2022 om 0:06 Warm en snel geleverd.
7 mei 2022 om 20:45 Top
7 mei 2022 om 20:44 Eten was heerlijk warm vers zoals altijd Levering verzorgd en lief
7 mei 2022 om 14:31 Heel lekker eten
5 mei 2022 om 23:58 Je vraagt de saus in de durum te doen wordt in een potje mee in het zakje geleverd moet dan zelf de durum open prutsen krijgt dit niet deftig meer dicht! Je belt om dit te melden krijgt het antwoord dit is hoe wij werken Ik bestel hier nooit meer!
5 mei 2022 om 20:27 Ik had gevraagd om da kip extra te bakken is niet gebeurd. En ik heb de stukjes geteld op men pizza waren 5 stukjes kip echt schandalig. En de feta is er in blokken op gesmeten kon beter men 17€ zo in de vuilbak smijten . Echt vies bestel nooit meer